Miskolc Pass kártyával még az üzemanyag is olcsóbb

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 17. 10:50

Szeptember közepétől mind a Miskolc Pass turisztikai kártya, mind a miskolci lakosoknak szóló 365 napos Miskolc Pass kártya tulajdonosai három AVIA töltőállomáson olcsóbban vásárolhatnak üzemanyagot.

A Rock Oil Kft.-vel kötött szerződés értelmében a miskolci Besenyői úti töltőállomáson a mindenkori kútoszlopos árnál 3 forinttal olcsóbban lehet üzemanyagot vásárolni, Szendrőn és Ónodon pedig 10 forint kedvezményt kapnak az autósok, ha Miskolc Pass kártyájukat felmutatják a fizetéskor. Ráadásul mindhárom helyen 15 százalék kedvezménnyel vásárolható AVIA szélvédőmosó folyadék.

A szolgáltatásbővítéssel a kártyakibocsátó helyi turisztikai szervezet, a MIDMAR Nonprofit Kft. célja, hogy a kártyákkal azok számára is kedvezményt nyújtson, akik autóba ülve szeretnék felfedezni a várost.

 

A 15 ingyenes attrakció egyszeri használatán túl a Miskolc Pass kártyákkal jelenleg már közel 70 szolgáltatást vehetnek igénybe a kártyahasználók 10-50 százalékos kedvezménnyel Miskolcon, illetve környékén. Az elfogadóhelyek száma folyamatosan bővül – szeptember elejétől például már a Miskolci Szimfonikus Zenekar koncertjeire is kedvezménnyel vásárolható belépő Miskolc Pass kártyával. Egy hosszú hétvége alatt egy család akár 50 ezer forintot is spórolni tud a kártya megvásárlásával, miközben Miskolc legjobb szolgáltatásait veheti igénybe – írja a MIDMAR Nonprofit Kft. közleményében.

A QR-kód alapú okoskártya májusi indulása óta elsősorban a külföldi vendégek körében vált népszerűvé. A belföldi népszerűsítést szolgálja, hogy október 22-ig azok a családok, akik minimum 2 vendégéjszakát töltenek Miskolc vezető szálláshelyein és szállásukat a turisztikai szervezetnél foglalják le, egy 48 órás Miskolc Pass kártyát ingyenesen kapnak meg a turisztikai szervezettől. Részletek: www.miskolcpass.com