Miskolc pont jó! – belföldi turisztikai kampány indult

Forrás: turizmus.com

 2020. július 21. 14:51

Turisztikai kampánnyal invitálják Miskolcra a nyaralni, kirándulni vágyókat. A Miskolc pont jó! nevet viselő kampány a belföldi turistákat szólítja meg játékos üzenetekkel, elsősorban online felületeken.

Miskolc biztonságos és rendkívül sokszínű város, minden korosztálynak tartogat élményeket. Erre hívja fel a figyelmet a város napokban elindult Miskolc pont jó! című nyári turisztikai kampánya. A belföldi lakosságot megcélzó kampány elsősorban online felületeken szólítja meg az érdeklődőket.Az egyszerű, de játékos üzenet egyben a település komplexitását is kifejezi, hiszen a város négy, elérő hangulatú, más-más élményt kínáló városrésszel rendelkezik. A kultúra és a gasztronómiai iránt érdeklődőknek a történelmi Avas hegyet is magában foglaló belváros nyújt kikapcsolódást. Fürdőzésre a miskolctapolcai üdülőterületen az Európa-hírű Barlangfürdőben és a strandfürdőben várják a vendégeket. A középkor hangulatát idézi meg az impozáns Diósgyőri vár, a mellette álló Lovagi tornák tere, de mesébe illő élményt ígér a Tündérkert is. A vadregényes Lillafüred pedig az aktív turizmus kedvelőinek és a romantikus szerelmeseknek kínál felejthetetlen emlékeket.

A középkor hangulatát idézi meg a Diósgyőri vár

Fotó: MIDMAR

„Bármilyen szempont motiválja is az utazási célpont kiválasztásánál a turistákat, Miskolcon a város egyedi adottságai miatt mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb élményeket. Akár fürdőzne, múzeumot, várat látogatna, gasztronómiai különlegességekre vágyna vagy felfedezné a Bükk szépségeit – Miskolc minderre pont jó. Ez a gondolat hívta életre a kampányunkat” – fejtette ki Orosz Eszter, Miskolc turisztikai szervezetének, a MIDMAR Kft.-nek ügyvezetője. Hozzátette: a napokban indult kampánnyal a miskolci szolgáltatókat is szeretnék segíteni az újraindulásban.

Miskolc eddig is népszerű desztináció volt a belföldi turisták körében, így a júliusban és augusztusban folyó kampánnyal a MIDMAR továbbra is szeretné fenntartani és erősíteni a hazai közönség érdeklődését a város iránt. A kampány időszaka alatt a város közösségi média felületeit is érdemes követni, hiszen a hasznos tippek és információk mellett nyereményjátékok is várják a látogatókat.