Miskolci múzeum filmje lehet a világ legjobbja - várják a szavazatokat!

Forrás: turizmus.com

 2017. május 08. 11:14

A május 8-án délután kettőkor kezdődő 24 órás szavazáson dől el, hogy melyik múzeum nyeri el a Museum Dance Off 4 döntőjét - a versenyben a miskolci Herman Ottó Múzeum is számít a voksokra.

Május 3-án a miskolci intézmény 17590 szavazattal bebizonyította, hogy videója Európa legjobbja, május 9-én pedig kiderül, hogy a kisfilm világelső lehet-e? A cím elnyerése érdekében a miskolciak szavazásra buzdítanak – a cél körülbelül 80 ezer voks megszerzése, mivel tavalyi nyertes ezzel a számmal diadalmaskodott.

Így szavazhatnak:

1. Nyissa meg a http://www.whenyouworkatamuseum.com/ honlapot.

2. Görgesse lejjebb az oldalt, és keresse meg a szavazási kockát.

3. Jelölje meg a Herman Ottó Múzeum neve mellett lévő kört, majd kattintson a Vote szóra.

4. Megjelenik egy szavazórobotokat kiszűrő ellenőrző mező, ide a fölötte lévő szöveget kell beírni, majd rákattintani ismét a Vote szóra.

5. Ezzel a szavazás le is zárult, lehet elölről kezdeni, az oldal frissítése után. Mivel nem korlátozzák az egy gépről leadható szavazatok számát, így arra bíztatják támogatóiakat, hogy voksoljanak minél többet egészen május 9. 14:00 óráig!

A döntőben három vetélytárssal – egy amerikai, egy kanadai és egy ausztrál intézménnyel – mérkőzik meg a miskolci múzeum, amelynek dolgozói nagyon büszkék arra, hogy első magyarországi, sőt közép-, kelet-európaiként nevezhettek a versenyre. Örülnek annak, hogy olyan összefogást tudtak kialakítani az ügy érdekében, amellyel rengeteg szavazatot és nézettséget szereztek videójukkal. A világelismerés nemcsak intézményüknek, hanem Miskolcnak, Magyarországnak és a magyar múzeumi közösségnek is nagy dicsősége lehet.

A világdöntőbe került videó: