Miskolcon elégedettek a turisták

Forrás: turizmus.com

 2016. május 31. 15:02

Miskolcon a TripAdvisor Kiválósági Tanúsítványát 2016-ban 6 étterem és 4 attrakció érdemelte ki.

Ezek a Végállomás Bistorant, a Creppy Palacsintaház, a Dűlő, a zip's brewhouse, a Cafe Frei és az Impresszó Étterem, valamint a Barlangfürdő, Lillafüred, a Diósgyőri Vár és a Bükki Nemzeti Park. A  városban nagy hangsúlyt fektetnek a vendégelégettségre, az elismerés ennek a munkának is a jutalma.

A TripAdvisoron a vendégek összeállíthatják nyaralásuk, pihenésük programját, egy csokorba foglalva a programlehetőségeket, a szálláskínálatot és az éttermi kínálatot egy-egy településen, az élményeiket pedig megoszthatják másokkal és értékelhetik a szolgáltatások színvonalát. A portál immár 6. éve nyújtja a rangos Kiválósági Tanúsítvány-díj elismerést azoknak a létesítményeknek, amelyek folyamatosan nagyszerű értékeléseket kapnak az utazóktól a TripAdvisoron.

A Kiválósági Tanúsítvány nívódíj, amely az utazók által egy 12 hónapos időszak során a TripAdvisoron közzétett értékelések minőségét, mennyiségét és frissességét veszi számításba. Ahhoz, hogy egy vállalkozás megfelelő jelölt legyen, összességében legalább 4 buborékkal kell rendelkeznie a TripAdvisor 5 buborékos osztályozási skáláján, értékelései számának el kell érnie a meghatározott minimumot, valamint profiljának legalább 12 hónapja szerepelnie kell a TripAdvisoron. 2015-ben számos, addig a rendszerben nem szereplő miskolci attrakció került fel a TripAdvisorra, így várható, hogy 2017-ben újabb attrakciók kerülhetnek majd fel a díjazottak sorába.