Miskolcon is bemutatkozott Amerika

Forrás: turizmus.com

 2020. február 19. 13:32

Egyre több magyar választja az Amerikai Egyesült Államokat, mint úti célt. A legnépszerűbb városokról, tematikus utakról, beutazási feltételekről és hasznos tudnivalókról nemrég Farkas Miklós, a DAC Hungary elnöke tartott előadást Miskolcon.

Az Amerikai Egyesült Államok iránt a kereslet folyamatosan nő, 2018-ban a beutazások száma Magyarországról jelentős mértékben, több mint 15 százalékkal növekedett. Ma már egyáltalán nem igaz, hogy csak a gazdag fővárosiak választják úti célként az Egyesült Államokat, éppen ezért a Discover America Hungary fontosnak tartja, hogy országszerte népszerűsítse a desztinációt.

Amerikát népszerűsítették a ZIP's látványsörfőzdében

Fotó: Discover America Hungary

Farkas Miklós, a szervezet elnöke Miskolcon, a térség egyik legnagyobb utazási irodája, a Globus Travel ügyfélrendezvényén tartott előadást. Prezentációjában bemutatta a legnépszerűbb amerikai úti célokat, a tematikus körutak, városlátogatások sokszínűségét. Kiemelte, magyarként szerencsés helyzetben vagyunk, mert jelenleg már három közvetlen repülőjárattal is elérhetjük az USA-t: a LOT-nak köszönhetően New Yorkba, míg az American Airlinesnak köszönhetően Philadelphiába és Chicagóba is utazhatunk átszállás nélkül.

A rendezvényen előadást tartott Csákány Csaba, a TUI Magyarország Kft. volt ügyvezető igazgatója is. A szakember arról beszélt a jelenlévőknek, hogy miért éri meg a saját szervezés helyett az utazási irodák szolgáltatásait választani. Angyal Enikő, a Globus Travel Utazási Iroda ügyvezetője pedig a Mexikóban mint potenciális úti célban rejlő lehetőségekről tájékoztatta a jelenlévőket.

A Globus Travel az ügyféltalálkozóhoz egy különleges helyszínt, a ZIP's látványsörfőzdét választotta, ahol a finom és különleges kézműves sörök mellett hamburgerkóstolón is részt vehettek a vendégek.

Kapcsolódó cikkek