Montmartre-i hangulat a Gozsdu Udvarban

Forrás: turizmus.com

 2016. április 19. 14:13

Április közepétől egészen szeptember végéig, minden csütörtökön 10 és 18 óra között a Gozsdu Udvarba költözik a „Montmartre". A profi művészek mellett a Gozsdu Udvar látogatóinak is lehetőségük nyílik alkotásokat készíteni.

A programsorozat nem titkolt célja, hogy közelebb hozza az utca emberét a művészetekhez. A Gozsdu Montmartre az izgalmas programon túl bemutatkozási és kiállítási lehetőséget is nyújt a hazai művészeknek. Az udvar látogatói is kipróbálhatják kreativitásukat: a Ferdinánd Galéria segítségével maguk is készíthetnek alkotásokat.

 

A Gozsdu Udvar számára fontos, hogy látogatóinak a gasztronómiai élmények mellett kulturális élményekben is részük legyen, ezért folyamatosan kínál egyedi programokat, például salsaestet, sakknapokat és régiségvásárt – mondta el Herczeg Laura, a Gozsdu Udvar marketingmenedzsere.

A Gozsdu régiségvására, az Antik Market minden szombaton várja az érdeklődőket, míg a Gouba (Gozsdu-bazár) minden vasárnap kínál dizájn-, kézműves- és művészeti vásárt az idelátogatóknak.