Münchenben zárult az idei német MICE road show

 2010. október 28. 12:46

A Magyar Turizmus Zrt. németországi képviselete kiemelten foglalkozik a hazai hivatásturisztikai kínálat németországi bemutatásával. Az igazgatóság 2010 marketing cselekvési tervében meghatározott módón idén utoljára, október 26-án önálló standdal vett részt a MICE AG Seminar-und Tagungsbörse  sales rendezvényén, ezúttal  4 magyar társkiállítóval: Danubius Hotels Group,  Hunguest Hotels, Kempinski Corvinus Hotel és a Tour East Tour incentive irodával.

Az első gyorsmérleg szerint  ez alkalommal több, mint 1.400 regisztrált német MICE szakember érkezett az egynapos workshop-ra, amely idén rendkívül jó körülmények közt, a müncheni vásár területén került megrendezésre. A német MICE piac lassú „ébredését” mutatja, hogy az egész napos vasúti sztrájk ellenére is, ilyen nagyszámban jelentek meg vásárlók a rendezvényen. A képviselet külön köszöni a Danubius Hotel, a Kempinski Corvinus Hotel és a Hunguest Hotels képviselőinek a sorsolásra szánt ajándékokat, amelyekkel hozzájárultak a még nagyobb sikerhez.
A német képviselet  2011-ben is folytatja MICE Road Show rendezvényét, amelynek keretében a következő állomásokat tervezi: február 02. Hannover/HCC, június 08. Essen/Messe, szeptember 08. Mainz/CCM és november 17. München/Olympiapark. A képviselet munkatársai várják a részvétel iránt érdeklődő szolgáltatók visszajelzéseit, kérdéseit és jelentkezését. (MT Zrt. németországi  külképviselete)