Mutasd meg képekben a Te Magyarországodat!

Forrás: turizmus.com

 2017. július 12. 13:57

A National Geographic magazin a Magyar Turisztikai Ügynökséggel (MTÜ) együttműködésben fotópályázatot hirdet „Fedezd fel! – Éld át! - Fotózd le!" címmel. A pályázat célja, hogy a résztvevők képekben meséljenek hazánk sokszínűségéről, tájairól, településeiről, az itt élőkről – és saját magukról.

Az MTÜ integrált kommunikációs kampányt indított 2017 június közepén, amely keretében az ügynökség hazai úti célokat, kulturális és természeti értékeket mutat be és népszerűsít.

Az országos szemléletformáló kampány célja, hogy belföldi utazásra inspirálja a magyar utazni vágyókat. Az Ügynökség a klasszikus és digitális eszközök mellett a célközönséget is szeretné bevonni, ezáltal közelebb hozni az embereket Magyarország legkülönlegesebb tájaihoz, természeti és épített kincseihez, ezért szervez csatlakozott partnerként a National Geographic magazin által meghirdetett fotópályázathoz.

Fotó: indafoto

A pályázat résztvevői két kategóriában adhatják be munkájukat 2017. július 11. és 2017. augusztus 15. között:

1. kategória – MAGYARORSZÁG MOZGÁSBAN

Mobileszközzel készült élményfotók, szelfik felejthetetlen hazai helyekről, emlékezetes pillanatokról, ország-világgal megosztani vágyott emlékekről.

2. kategória– MAGYARORSZÁG TABLÓJA

Nagy felbontású, fekvő formátumú fotók hazánk felfedezésre váró kincseiről, turisztikai szempontból is izgalmas, festői régióiról, településeiről, látnivalóiról.

A NatGeo oldalára feltöltött képeket szakmai zsűri bírálja el. A zsűri olyan fotókat vár és díjaz, amelyek személyesek, egyediek, megismételhetetlenről és időtlenről, pillanatról és értékről együtt tudnak mesélni, valamint fotográfiai kvalitást is hordoznak. A szervezők a fotópályázattal összhangban közönségdíjat is hirdetnek a közösségi médiában.

A kategórianyertesek díja egy belföldi üdülést tartalmazó ajándékcsomag. A győztes képek bekerülnek a National Geographic magazin szeptemberi lapszámába, valamint a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi úti célokat népszerűsítő kampányába.

További információ a pályázatról: www.ng.hu/fotopalyazat