Bejelentették a jövő évi Művészetek Völgye első fellépőit

Forrás: turizmus.com

 2023. november 21. 12:44

Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja jövőre július 19. és 28. között vár mindenkit Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre, nyolc fellépő kilétére pedig már fény is derült.

A Művészetek Völgye több mint három évtizede kínál izgalmas művészeti seregszemlét a nyár 10 napjára – legyen szó szinte bármilyen művészeti- vagy éppen zenei műfajról. A Panoráma Színpad a fesztivál legnagyobb tere, ahonnan nemcsak a zenészek számára pazar a kilátás, a színpad ugyanis Kapolcs egyik legmagasabb pontján áll és az évek során a könnyűzenei élet színe-java megfordult már itt - közölték a szervezők.

muveszetek_volgye

A fesztivál jövőre is több mint 2000 programmal készül majd a változatosság jegyében

Fotó: Művészetek Völgye

Jövőre sem lesz másként: már biztosan fellép a Bagossy Brothers Company slágereivel, megtáncoltat mindenkit a Parno Graszt, az Elefánt és a 30Y pedig új lemezeikkel térnek vissza. A fesztivál legnagyobb színpadán elsőként láthatjuk a Platon Karataev zenekart, akik szintén új dalokkal vágnak majd neki a nyárnak és szintén itt lép fel Beton.Hofi is. A rapper ezúttal zenekari kísérettel érkezik a koncertre. Idei „völgyes” debütálása után a közönség kérésére ezúttal is érkezik majd a Bëlga és a Punnany Massif is. És ez még csak a kezdet, hiszen ahogy megszokhattuk, a fesztivál jövőre is több mint 2000 programmal készül majd a változatosság jegyében, legyen szó irodalmi, színházi, képzőművészeti, alkotói vagy éppen családi programról.

A fesztivált mindeközben a European Festival Awards-ra is jelölték a közepes méretű fesztiválok kategóriájában. A Művészetek Völgyére (Valley of Arts) – a Sziget Fesztivál, a Balaton Sound és az Inota Fesztivál mellett – november 30-ig lehet szavazni, ezen a linken.