Megrendelhető a Budapest’s Finest nyári száma

Forrás: turizmus.com

 2017. június 21. 17:07

Budapest a kultúra és sport fővárosaként az egyik legvonzóbb turisztikai célállomás 2017 nyarán – számol be nyári kiadásában a Budapest's Finest.

Budapest a FINA versenyekkel, a Red Bull Air Race-szel, a Forma 1 Magyar Nagydíjjal jogosan számít a nagyvilág, a turisták és az itt lakók fokozott érdeklődésre.A közös szurkolás hangulatához jobbnál jobb programokkal, attrakciókkal járul hozzá a Nyári Fesztivál kínálata: Sztárparádé várja a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a klasszikus zene, az opera, a tánc, a musicalek rajongóit.


A Zenélő Budapest ingyenes szabadtéri koncertsorozatnak már európai híre van – a művészet nemzetközi nyelvén szólnak a művészek a világ minden tájáról érkező közönséghez. A Hajógyári szigeten a populáris zenei műfajok kedvelői találnak sokrétű programot.

Időszerűvé teszi a XIII. kerület bemutatását az, hogy ez a negyed veszi körül a 17. FINA úszó, műúszó, nyíltvízi, műugró és vízilabda világbajnokságra épült Duna Arénát. Az új sportlétesítményben a nyár közepén – remélhetően – rekordok sokasága dől meg.

A zene határozza meg a pesti belvárosi Aria Hotel hangulatát, a részletekről is beszámol a magazin. A budai Émile eleganciája, kertjének, családias belső tereinek meghittsége rabul ejtő. A fiatalok kezdeményezései folyamatosan témát szolgáltatnak a Budapest's Finestnek: ezúttal egy igen sokoldalú grafikus-dizájner, valamint a „nagyok" babérjaira törő fiatal borászok egyesülete mutatkozik be a magazin lapjain.