Nagy utazók, nagy sztorik – ismert szerzőkkel indult a Startlap Utazás rovata

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 24. 08:00

Személyes utazási élményeken alapuló testközeli beszámolók és úti tippek, olyan életszerűen, mintha egy helyi lakos kalauzolna – ezt ígéri a Startlap újonnan indított rovata, a Startlap Utazás.

Valódi utazók valós utazási élményei elevenednek meg élvezetes helyszíni beszámolók, úti tippek formájában a Startlap Utazás rovatában, amelynek szerzői kizárólag olyan desztinációkról írnak, ahol valóban jártak is, vagy olyanok tapasztalatait adják tovább, akik személyes élményeket szereztek az adott helyről.

A Startlap Utazás rovat egyedisége így többek között abban rejlik, hogy a leírásokból azok is életszerű tippeket kaphatnak, akik nem feltétlenül a hagyományos, mainstream útvonalak, utazási lehetőségek iránt érdeklődnek.

A rovathoz több hírességet, a témában jártas bloggert nyert meg a Startlap; a vendégszerzők között szerepel többek között Steiner Kristóf, vagy éppen az eddig 124 országot bejáró Travellina. Az újonnan indult rovat tartalmaira az indulást követő első héten mintegy 100 000 egyedi látogató volt kíváncsi, és ez a szám hétről hétre emelkedik.

Elindult a Startlap Utazás rovata

Fotó: Startlap

A Startlap a hagyományos szponzorációs lehetőségek mellett látványos konverziófókuszú és tartalmi hirdetési megoldásokat dolgozott ki a hirdetők számára, így lehetőséget biztosítanak többek között branded content, szerkesztőségi cikk, szponzorációs vagy PR-megjelenésre kiemelt termékkártyával, akár háttérátszínezéssel is.

A Startlap Utazás rovat IDE kattintva elérhető.

(X)