Nagyszabású tartományi turisztikai konferenciát rendeztek Mutancsiangban

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 20. 17:14

Szeptember 1. és 3. között Mutancsiangban került sor Hejlungcsiang tartomány 4. Turizmusfejlesztési Konferenciájára, amely növeli a város turisztikai bevételeit és felgyorsítja a turisztikai ágazat fejlődését is.

A turizmusáról is ismert tartomány éves konferenciájának megnyitóünnepségére online és offline egyszerre került sor Mutancsiang egyik nevezetességén, a Csingpo-tavon - számolt be róla a Xinhua Silk Road Hungary híroldal.

A város a konferencia házigazdájaként célul tűzte ki a turizmusfejlesztési képességek általános javítását, hogy még jobban megerősítse Hejlungcsiang turisztikai jelentőségét. A turizmusfejlesztés terén elérendő újabb áttörések érdekében Mutancsiang a minőségi fejlődés jegyében a turizmus alapú átfogó fejlesztés új mintázatát alakítja ki, és felkarolja a vidéki revitalizáció ígéretes helyszíneit is, teljes mértékben támogatva ezzel a turizmus fejlesztését és innovációját.

A minden területre kiterjedő turizmus alapú fejlesztés részeként Mutancsiang 177 építési és átalakítási beruházást hagyott jóvá.

xinhua

A konferencia csúcspontjaként Mutancsiang 29 bemutató projektet indított el 5 fő témakörben

Fotó: Xinhua Silk Road

A város ugyanakkor tovább gazdagította a teljes régió turisztikai termékkínálatát, melynek során hét kategóriában összesen 66 turisztikai terméket és útvonalat fejlesztett ki, köztük az ökoturizmus, hó- és jégturizmus, valamint a “vörös turizmus”, vagyis a forradalomhoz kapcsolódó kulturális turizmus terén.

A konferencia csúcspontjaként Mutancsiang 29 bemutató projektet indított el 5 fő témakörben (klasszikus vörös turizmus, vidékrevitalizációs termékek, a kultúrát és turizmust egyesítő termékek, technológiai hátterű termékek és minőségfejlesztési termékek), ezzel is demonstrálva a város gazdag turisztikai erőforrásait és jellegzetességeit.

A program részeként 35 vörös kulturális helyszínt, valamint hét kulturális turisztikai látványosságot alakítanak ki.

Mutancsiang tudományos és technológiai eszközök segítségével fejleszti továbbá a turisztikai termékek és szolgáltatások digitális színvonalát, többek között innovatív kijelzők, kiszolgálási módok és immerzív élmények révén.