Napi jeggyel Londonba

Forrás: turizmus.com

 2018. január 04. 11:37

Kedvezményes napi jegyet és túrát kínál a British Airways a stockholmi Arlandáról London-Heathrow-ra az egynapos kirándulók részére.

Korán reggel megérkezik az ember a brit fővárosba, részt vesz egy érdekes túrán, és este már indulhat is hazafelé. A Heathrow Express után irány a londoni metró, majd kezdetét veszi a túra, amely az East End felfedezésével kezdődik, amely most különben is nagyon divatos. Gasztrotúrával indul a nap az East Enden, ennek keretében a turisták kipróbálhatják a világ minden tájáról idetelepült nemzeti konyhákat és fogásokat, vagy megismerkedhetnek egy klasszikus, 17. századi angol étteremmel, ahol hagyományos módon sütött kenyereket, pudingokat, halételeket, valamint jóféle sajtokat kóstolhatnak meg – tájékoztat az expressen.se svéd napilap online változata.

Egyre népszerűbb a British Airways napi jegyes kirándulási akciója

Fotó: turizmus.com

Ezután következik valamelyik piac, mondjuk az Old Spitalfields Market, ahol a nézelődők dúskálhatnak a régi bakelit és vinyl retró lemezekben. A nap fénypontja egy luxus-délutáni tea a Rosewood Hotel tükörtermében. A klasszikus angol hagyomány modern változata az úgynevezett The New Art Afternoon Tea, ahol a kínált finomságokat olyan kortárs művészek inspirálják, mint Banksy, Jeff Koons, Jackson Pollock és Hubert Le Gall. A teák válogatott minőségűek, de a pezsgők választéka is figyelemreméltó. Este pedig a megfáradt turista hazatér az időben nem túl távoli Stockholmba.

Kapcsolódó cikkek