Nassfelden a gyerekek ingyen síelhetnek

Forrás: turizmus.com

 2021. november 04. 12:40

Karintia legnagyobb síterepe, Nassfeld, december 3-tól újra megnyitja kapuit a síelők előtt. Összesen 110 km sípálya és 30 modern felvonó gondoskodik az itteni síélményről. Mindezen felül a szülőkkel együtt utazó gyermekek 10 éves korig ingyen szállást és síbérletet kaphatnak.

Nassfeld számos attrakcióval várja a családokat, köztük kedvezményes ajánlatokkal a gyermekek számára. Szombatonként a 10 év alatti gyerekek napijegye csak 10 euróba kerül, nagycsaládos kedvezménnyel pedig a család 3. gyermekének a síbérlete ingyenes – közölte a sípálya.Ezen felül Nassfeld a 10 év alatti gyerekeket december 3–24., 2022. január 9–22. és március 13.–április 18. között vendégül látja a „Nassfeld Ski surprise“ csomagajánlat keretében: ezekben az időszakokban a szülőkkel egy szobában megszálló gyermek(ek) elhelyezése és síbérlete is ingyenes.

Nassfelden az akció mellett a gyerekek több biztonságos tanulópályán sajátíthatják el a síelés alapjait, a legkisebbeknek pedig gyerekklub garantálja a vidám élményeket. A nagyobb gyerekek és a felnőttek a snowpark akadályain, freeride lejtőkön, sebességmérő és videós versenypályán tehetik próbára tudásukat.

nassfeld

A következő időszakban háromszor is ingyen szállhatnak meg és síelhetnek a gyerekek Nassfelden

Fotó: Nassfeld

Aki mindeközben még más aktív szórakozást is kipróbálna, a Weissensee és a Pressegger See tavak jegén korcsolyázhat, este pedig kivilágított szánkópályán száguldhat le a hegyekről, vagy gyönyörű tájakon élvezheti a sífutást és a havas túrázást.