Ne maradj le: 2020-ban utazz el Dubajba!

Forrás: turizmus.com

 2019. december 02. 15:20

Dubaj online tréningprogramja, a Dubai Expert (Dubaj Szakértő) játékosai közül pénteken sorsoljuk ki, hogy 2020 februárjában ki utazhat Dubajba egy 10 fős tanulmányút keretében. Használd ki az utolsó lehetőséget!

Dubaj legendás újévi ünnepségei semmihez sem hasonlíthatóak. Bámulatos tűzijáték ragyogja be az éjszakai égboltot a város népszerű helyszínein, mint a Burdzs Kalifa; a Burdzs al-Arab; az Atlantis, The Palm; és négy hihetetlen kivetítőt állítanak fel a Dubai Festival City Mallban, amelyet rekorder IMAGINE fényekkel, illetve víz és tűz show-val tesznek még különlegesebbé.

Dubaj legendás tűzijátéka

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

Azok, akik a legjobb újévi ünnepségsorozatot keresik, Dubajban számos elegáns gálavacsorából válogathatnak, amelyek változatos élő programokkal és a város legendás tűzijátékára való kilátással várják a látogatókat – mindenképpen ajánljuk figyelmetekbe a Jumeirah Beach Hotelt, a Burdzs al-Arabot vagy az Atlantis, The Palmot.

Dubajba is eljut a Mikulás

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

Hogy az ünnepi hangulatot egy kicsit megfűszerezzük, városszerte számos előadás várja az érdeklődőket az ünnepi szezon előtti időszakban: a szórakoztató családi eseményektől a szezonális klasszikusokig. A Dubaji Operában a Jingle Bells-kedvenceket lehet meghallgatni december 12. és 14. között, míg a Dubai Festival Cityben a lelkes futók december 13-án részt vehetnek a Mikulás-futáson.

Az ünnepi időszakban is minden korosztály talál kedvére való szórakozási lehetőséget Dubajban

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

Ha még többet szeretnél megtudni Dubaj ünnepi programjairól, akkor érdemes regisztrálni az online tréningprogramba, a Dubai Expertbe (Dubaj Szakértő).

10 szerencsés magyar Dubaj Expert ugyanis
2020 februárjában részt vehet egy dubaji tanulmányúton!

A Dubai Expert programot december 5-ig elvégző játékosok egyszeres, míg a Dubai Expert+ minősítést megszerző játékosok kétszeres eséllyel indulnak a sorsoláson.

Vágj bele a kalandba! Ha csütörtökig napi 2 órát rászánsz, akkor még minden esélyed megvan, hogy 2020-ban ellátogass Dubajba.

Regisztrálj gyorsan, és játssz még ma!

IDE KATTINTVA KEZDHETED!

(X)

Kapcsolódó cikkek