Nehogy lemaradjon az ingyenes japán repülőjegyekről!

Forrás: turizmus.com

 2020. december 31. 14:11

50 ezer ingyenes belföldi repülőjegyet sorsol ki a Japan Airlines a 2020. július 1.–szeptember 30. időszakra.

A sorsolás célja, hogy bátorítsák az utazókat Japán kevéssé ismert tájainak felfedezésére az országban 2020. július 24.-augusztus 9. között megrendezésre kerülő nyári olimpiai játékokhoz, valamint a 2020. augusztus 25.-szeptember 6. között megrendezendő paralimpiai játékokhoz kapcsolódóan – fedezte fel a CNN.

A légitársaság a regisztráció után négy úti célt kínál majd fel, amelyek közül választani lehet. A csoportos regisztráció létszámát négy főben maximalizálták.

A Japan Airlines akciójának célja, hogy a turisták kedvet kapjanak Japán kevéssé ismert részeinek felfedezéséhez is

Fotó: Pixabay

Japán a szokásosnál 10 millióval több turistára számít 2020-ban az olimpiai játékoknak köszönhetően.Az országba érkező külföldi látogatók száma amúgy is évek óta rohamosan nő, az elmúlt öt évben megháromszorozódott, és 2018-ban már több mint 31 millió volt. Az ország fővárosát, Tokiót mintegy 10 millióan ejtik útba.

Az olimpiára jól haladnak az előkészületek, az esemény fő helyszínét, az új tokiói nemzeti stadiont például december 21-én avatták fel.

A Japan Airlines ingyenes belföldi repülőjegyeire február végétől lehet majd regisztrálni, további információkat ITT közöl január elején a légitársaság.

Kapcsolódó cikkek

Budapesti kincsek Tokióban

2019. december 06.