Ne vegyen zsákbamacskát! Turisztikai értékesítés és marketing NYÍLT NAP!

Forrás: turizmus.com

 2016. március 21. 15:07

Szeretné tudni, hogy mire számíthat egy KONTAKT MŰHELYES képzésen? Szeretné tudni, kik az oktatók? Szeretne előre többet tudni a témákról és módszerekről? Most itt a lehetőség, hogy belenézzen a Kontakt Műhely turisztikai értékékesítés és marketing képzésébe.

Így már előre megtudhatja, mire számíthat, ha eljön. Lehetősége nyílik megismerni az oktatókat. Személyesen teheti fel kérdéseit a képzéssel kapcsolatban. Megismerheti a képzés helyszínét is.
A nyílt napon ízelítőt adunk az értékesítés és marketing képzés témáiból, például azzal kapcsolatban, hogy - milyen tippeket és trükköket tud alkalmazni a yield és revenue management segítségével - milyen egyszerű is lehet a vendégelégedettséget növelő szolgáltatásfejlesztés - hogyan lehet jól használni a szállodaiparban az Adwords, Display, remarketing adta lehetőségeket - kevesebb jutalékfizetés! Hogyan lehet az OTA-król a potenciális vendégeket a direkt foglalás felé terelni - mérhetőség, mindennek Alfája és Omegája!

Várjuk 2016 március 30-án 15:30-kor a Bo18 Hotel***Superiorban!

A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött! Regisztráció és bővebb információ itt: http://www.kontaktmuhely.hu/turisztikai-marketing-es-ertekesites/ (x)