Negyedszer is megkapta a sárvári fürdő az ESPA-tanúsítványt

Forrás: turizmus.com

 2017. június 14. 17:18

Az ötcsillagos Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő negyedszerre is megkapta a EuropeSpa Med minőségdíjat. Az Európai Fürdőszövetség (ESPA) először 2007-ben auditálta a fürdőt, és egészen 2017-ig Magyarországon egyedüliként volt birtokosa a nemzetközi tanúsítványnak.

A EuropeSpa Med megszerzését egy minden részletre kiterjedő minősítő vizsgálat előzte meg az Európai Fürdőszövetség mintegy százoldalas, 1200 pontos kritériumrendszere alapján, és érintette az egész komplexumot, beleértve a fürdőt, a gyógy- és wellnessközpontot, a fitneszcentrumot, a fürdő szálláshelyeit és a vendéglátóegységeket is. A vizsgálat kiterjedt a szolgáltatások minőségére, a vendégek biztonságára, a higiéniára, valamint a dolgozók vendégfogadó attitűdjére, szakképzettségére is.

Csúszdapark a sárvári fürdőben

Fotó: Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

A minősítést háorom évente meg kell újítani, ezért érkezett a sárvári fürdőbe dr. Theodor Stofira, az Európai Fürdőszövetség megbízásából. A kétnapos minősítés után dr. Stofira elmondta, a minősítés sikeres volt, a konkrét értékelést a fürdő néhány héten belül megkapja. Hozzátette azt is, hogy „a sárvári fürdőnek helye van Európa top 5 gyógyfürdője között, a kínálat – főleg a gyógy- és wellnesskezeléseket tekintve – páratlan, a szolgáltatásokat magas minőségen végzik" – írja a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő közleményében.