Nem pótolta az online program az elhalasztott Ferien Messét

Forrás: turizmus.com

 2021. január 19. 12:20

A májusban megrendezésre kerülő bécsi utazási kiállítás szokásos időpontjában online programot közvetítettek a szervezők.

Mint arról korábban hírt adtunk, májusra halasztották Közép-Európa vezető utazási kiállítását, a bécsi Ferien Messét. A vásár a romló járványügyi kilátásokra való tekintettel a legszigorúbb higiéniai koncepció mellett sem volt megvalósítható a szokásos januári időpontban, ezért a vásárt szervező Reed Exhibition úgy döntött, hogy 2021. május 7–9. között tartja meg a rendezvényt.

Az elmúlt hétvégén, január 16-án pedig online programot közvetítettek a Ferien Messe szervezői – adta hírül oldalán a GD Consulting, amely szerint a program sem az elmaradt üzleteket, sem a vásár hangulatát nem tudta pótolni, illetve az utazásra ösztönző hatását sem tölthette be. Az online közvetítés visszanézhető alább.

A Ferien Messe, Ausztria és egyben Közép-Európa legnagyobb szabadidős vására az egy időben szervezett Vienna Autoshow kiállítással rendre 150 ezer körüli látogatót vonzott a korábbi években. Magyar turisztikai szolgáltatók két évtizede szintén állandó résztvevői a vásárnak 70 ország közel 750 kiállítója mellett.