Nemzetközi nagyágyúkkal erősített a Visual Europe Group Közép-Kelet-Európában

Forrás: turizmus.com

 2022. április 25. 17:37

Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb, többszörös díjnyertes rendezvénytechnikai cége, a Visual Europe Group idén négy európai országban is terjeszkedik, és nemzetközi nagyágyúkat igazolt közép-kelet-európai irodái élére.

A Visual Europe Group (VEG) Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb rendezvénytechnikai cége, amely számos szakmai elismerést nyert az elmúlt években. Több mint 13 országban valósított már meg projekteket, munkatársainak száma megközelíti a 200 főt. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik audiovizuális technikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében, karbantartásában és üzemeltetésében.

A VEG elsősorban az üzleti turizmushoz kapcsolódó események, például konferenciák, kiállítások, találkozók rendezvénytechnikai partnereként kíván meghatározó szereplővé válni

Fotó: Visual Europe Group

Rendezvényhelyszínek üzemeltetésében, valamint egyedi rendezvények tervezésében és lebonyolításában egyaránt kiemelkedő: többek között a Sziget Fesztivál, a Női Kézilabda Final4, a Hungexpo és a 2020-as férfi labdarúgó Európa-bajnokságra épült Puskás Aréna állandó rendezvénytechnikai partnere. „A Visual Europe Group európai terjeszkedésének köszönhetően 2022-ben helyi irodát nyitunk Ljubljanában, Madridban, Prágában és Varsóban, és elsősorban a MICE szektorban kívánunk meghatározó szereplővé válni.

Fazakas F. János

Fotó: Visual Europe Group

Az iparág a koronavírus-világjárvány után jelentős fellendülésben van, optimisták vagyunk a jövőt illetően. Az újrainduló rendezvényipar világszerte erőforráshiánnyal küzd és nemzetközi beágyazottságunk lehetővé teszi, hogy hatékonyabban használjuk fel erőforrásainkat. A helyszíni jelenlét nagy értéke az is, hogy közvetlenebb kapcsolatban tudunk lenni ügyfeleinkkel és a projektekbe sokkal korábban be tudunk csatlakozni, produkciós szemléletet hozva" – fogalmaz Fazakas F. János, a Visual Europe Group globális stratégiai vezetője.

Hozzáteszi: a lengyel és a cseh piacon is a szektor igazi nagyágyúit igazolták le. Nekik köszönhetően az ügyféloldali szemlélet és know-how is házon belülre kerül, így mindkét oldal gondolkodását és igényeit mélyebben megismerheti a cég.

Roman Mioduszewski

Fotó: Visual Europe Group

A varsói iroda vezetője, Roman Mioduszewski több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az üzleti turizmusban. Olyan kiemelkedő projektek lebonyolításában vett részt, mint a 2011-es lengyel EU-s soros elnökség vagy a 2012-es férfi labdarúgó Európa-bajnokság. A szektorban úttörő Liberty International Tourism Group varsói irodájának megalapítója és vezetője volt.

„A Visual Europe Group innovatív üzleti szemléletének és motiváltságának köszönhetően izgalmas újdonságokat kínálhatunk a gyorsan fejlődő lengyel piac számára" – vallja Roman Mioduszewski.

Mauricio Guerrero

Fotó: Visual Europe Group

A cseh iroda élére kerülő Mauricio Guerrero Közép-Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában is jelentős tapasztalatokat szerzett a MICE szektorban, több mint 10 éven át felügyelte például a Pegasus Group üzleti turizmushoz kapcsolódó feladatait Bécs és Peking között, volt a prágai Hilton vendégeinek szállításáért felelős partner és saját irodát is létrehozott, amely a szektor meghatározó szereplőjévé vált.

„A Visual Europe Group produkciós szemlélete a garancia arra, hogy egyedi ügyfélélményt, a szektorban még nem látott megoldásokat tudunk biztosítani" – tájékoztat Mauricio Guerrero.

A cég tájékoztatása szerint zajlik a szlovén és spanyol iroda munkatársainak toborzása is.