Nemzetközi oktatási börze Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2015. november 13. 11:46

Neves külföldi középiskolák és egyetemek részvételével rendezik meg a hatodik EduFair Budapest – Nemzetközi Oktatási Börzét november 19-én. A kiállítás ideje alatt előadások is lesznek a külföldi nyelvtábori, középiskolai és egyetemi oktatásokról, ösztöndíjakról és szakmai gyakorlatokról.

A kiállítás egyedi lehetőséget kínál arra, hogy az érdeklődők információkat gyűjtsenek a külföldi programokról (nyelviskolák, középiskolák és egyetemek ajánlatairól, ösztöndíj-lehetőségekről, külföldi diákmunkákról, szakmai gyakorlatokról), karrierépítési tanácsokat hallgathatnak meg és személyesen találkozhatnak az intézmények képviselőivel.

A résztvevő intézmények:
Study Tours International, Middlesex University, University of Essex, Business and Hotel Management School, Language Studies International, Imagine Education Australia, Washington Academy, Buckswood School, Brooke House College, Inholland University of Applied Sciences,  Fontys University, University of California Los Angeles, University of California San Diego, University of Portsmouth, Fulbright Education USA,  Study in Denmark, CCUSA, AIESEC,  Stúdium Akadémia. A Bron-Y-Aur Külföldi Oktatásszervező Központ képviseletében a külföldi nyelvi táborokról, középiskolai és felsőfokú továbbtanulási lehetőségekről adnak felvilágosítást.

A börze a látogatók számára ingyenes.

Időpont: 2015. november 19. 10–19 óra.

Helyszín: a Bron-Y-Aur Kft. Konferenciaterme (1088 Budapest, Múzeum u. 9., I. emelet)

További információ: www.edufairbudapest.com

Ízelítő az elmúlt évi börzékből: