Nemzetközi szaunamester versenyt rendeznek október végén Győrben

Forrás: turizmus.com

 2023. október 16. 12:41

A Sauna Herbal Cup nemzetközi szaunamester verseny magyar fordulóját október 27-29. között rendezik meg Győrben, az RQ Vízi élménypark és gyógyfürdő japán stílusú szaunavilágában.

A Sauna Herbal Cup egy nemzetközileg elismert szaunamester verseny, melyet éppen tíz éve, 2013-ban rendeztek meg először Prágában.

A versenyre a szaunamesterek egy relax herbál programmal készülnek, melyet a szaunában adnak elő. Ez a szaunamester, a téma, az illat, a zene, a természetes anyagok, a legyezéstechnika és a hőemelés harmonikus egységének a csodás élményéről szól, ahol nem csak illóolajokat, de friss gyógynövényeket, füstölőket, és sok más természetes anyagot is használnak a mesterek a legteljesebb szaunaélmény érdekében - tájékoztatta lapunkat a versenyt szervező Aufguss.hu.

A szaunán kívül a gőzkabinban is várják a versenyzők a vendégeket egy összetett bőrápoló programmal, különleges bőrápoló anyagokkal. Itt a természetes anyagok kombinációnak különféle egészségtámogató hatása van középpontban.

Minden szaunaprogram közönség előtt zajlik, sőt, a vendégek szavazatai alapján közönségdíjat is nyerhetnek a mesterek.

A tavalyi verseny magyarországi döntősei

Fotó: Aufguss

A verseny tisztaságát egy kizárólag nemzetközi szaktekintélyekből álló hét tagú profi zsűri biztosítja. Idén cseh, lengyel, olasz és dán szakértők mellett most előszőr japán zsűritagok is érkeznek Magyarországra.

Mivel az egyes nemzeti fordulók győztesei indulási jogot szereznek a nemzetközi döntőbe, így a győri hivatalos magyar forduló győztesei képviselhetik majd Magyarországot a nemzetközi versenyen, mely idén november 23-26.-án lesz a prágai Aquapalace-ban.

A versenyről további információk itt: https://bit.ly/SHCHungary2023