Népszerű volt a holdfényfürdőzés a Hévízi-tavon

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 27. 16:01

Szeptember 24-én pénteken este 7 és 10 óra között első alkalommal rendezték meg a Hévízi-tófürdőn a Holdfényfürdő programot. Az időjárás is kedvezett a fürdőzőknek; a kellemesen lehűlő estében, csodálatos élmény volt 30 fokos meleg vízben történő lazítás.

A programon a szervezők korlátozták a résztvevők létszámát. A legtávolabbról Los Angelesből érkeztek Hévízre, de a magyar vendégeken kívül voltak csehek, németek, ukránok, és érkeztek Lettországból, valamint Finnországból is a csábító programra.

A belépőjegy mellé minden fürdőző kapott egy üdvözlőitalt és egy ajándékcsomagot is - tájékoztatott az eseményről a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.

A Vital Bárban különböző finomságokat lehetett fogyasztani, mint rosé kacsamelles baguette kakukkfüves lilahagyma chutney-val és madárbegysalátával, vagy füstölt pisztráng körtés-szőlős ruccola salátával, de volt vegán tortilla csicseriborsóval is.

Desszertként rétesek továbbá koktélok, és kávékülönlegességek várták az esti fürdőzőket. A különleges esemény alkalmával több nyereményt is kisorsoltak a szervezők. Három promóciós ajándékcsomag, egy 10 órás fürdő utalvány és egy Kinesio Komplex Plus csomag talált szerencsés gazdára a programzáró tombolán.

Nagy sikert aratott az első Holdfényfürdő a Hévízi-tavon

Fotó: Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.

Az egyedülálló esti fürdőzésen a Cultur Cuvée együttes élőzenéje adta a hangulatot. Az együttes szintén fantasztikus élménynek élte meg, hogy a kivilágított Hévízi-tó partján játszhatott.

„Még több ilyet, fantasztikus élmény volt a csillagok alatt fürdőzni, köszönjük!

Kapcsolódó cikkek