Nógrád megyében épülhet meg az ország új zenélő útja

Forrás: turizmus.com

 2023. február 14. 16:21

Kelet-Nógrádban épülhet meg Magyarország harmadik zenélő útja – közölte Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője. Az úton az Ismerős Arcok Nélküled című slágerének egy részletét hallhatják majd a sofőrök.

Ahogyan korábban megírtuk, novemberben átadták Magyarország második zenélő útját Gesztely és Szerencs között, amelyen az Érik a szőlő című dalt hallhatják az autózók. Az ország első zenélő útja 2019-ben épült Somogyban, amelyen a Republic 67-es út című slágere szólt.

Becsó Zsolt az új útról a Nool.hu-nak nyilatkozott: a kezdeményezés a programtervük része volt, amelyet most sikerül megvalósítani.

„Több variáció is felmerült. Az volt a kérésünk, hogy mindenképp megyei úton jöjjön létre. A Jobbágyi és Salgótarján közötti szakasz valamelyikén alakítják majd ki a szakemberek. Azt azonban még hivatalosan nem lehet tudni, hogy pontosan melyiken" – közölte Becsó Zsolt.

Az Érik a szőlő című dalt a 37-es úton hallhatják az autósok

Fotó: vezess.hu

 

Hozzátette: közös döntés született arról, hogy az Ismerős Arcok Nélküled című slágerének egy részletét hallhassák majd a sofőrök.

A beruházás még az idén megvalósulhat, amelynél külön kérés volt, hogy mindenképpen a megyébe befelé vezető úton jöjjön létre.

Az országgyűlési képviselő szerint csak emiatt is sokan eljöhetnek a jövőben Nógrád megyébe és reméli, ha már itt lesznek, közelebbről is megismerik értékeiket.