Nyaraljon Kecskeméten! – új turisztikai mobilapplikáció

Forrás: turizmus.com

 2020. július 18. 15:04

A belföldi pihenést választóknak nyújt segítséget a Kecskemét és térsége új turisztikai mobilapplikáció, amely Kecskemétről és térségéből 20 település látnivalóit, programjait foglalja össze.

Mindezek mellett a több mint 100 szálláshelyet és vendéglátóhelyet felkínáló applikációban megtalálja az érdeklődő az ízlésének megfelelő szállást elérhető árakon, vendégháztól a négycsillagos szállodáig.

Az új alkalmazás segítségével a turista komplett tervet tud készíteni, mindezt térítésmentesen, a modern kor követelményeit figyelembe véve GPS-koordinátákkal, térképekkel ellátva és kisfilmekkel illusztrálva – tájékoztatott az applikáció fejlesztésére megbízást adó Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület.

Kecskemét főtere a városházával

Fotó: Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület

A turisztikai mobilapplikációt az Androidos operációs rendszerű készülékekkel a Play Áruházból, az IOS operációs rendszerű készülékekkel pedig az App Store-ból lehet letölteni, illetve letölthető az aranyhomok.hu honlapon keresztül is.

A szervezet közleménye arról is beszámol, hogy Kecskemét szecessziós belvárosában augusztusban minden szombat 9:30 órakor az egyéni vendégek részére szervezett városnézés indul, amely során meggyőződhetnek a látogatók arról is, hogy a Cifrapalotának zöld az ablaka, valamint hogy Európában itt van a legtöbb templom a belvárosban. A harangok városában szinte egész nap szólnak a főtéri templomtornyokból a különböző felekezetek egymásnak felelgető harangjai.

A Hírös városban számos országos jelentőségű múzeum, gyűjtemény várja vendégeit, a kulturális intézmények tartalmas szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak.