Nyárbúcsúztató sörhétvégét rendeznek Szentendrén

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 14. 10:46

Szeptember 17-19. között háromnapos nyárbúcsúztató sörfesztivált rendeznek a szentendrei Duna parton, ahol két helyszínen nyolcvanféle sört kóstolhatnak meg az érdeklődők, péntektől vasárnapig, koradélutántól este tíz óráig.

Szentendre két ikonikus Duna parti vendéglátóhelye, a Kacsakő Bisztró és a Teddy Beach összefogásával valósul meg a Sör7vége Szentendrén, ahol az egymástól kis séta távolságra lévő helyszíneken a méltán híres  cseh és belga üzemek mellett, kis magyar sörfőzdék izgalmas, új kínálata is megjelenik - írja az esemény sajtóközleménye.

Megkóstolhatjuk többek között a Liquid Cocaine, Mango Bay, New York, Jam52, Tokyo Lemonade, Cseh Láger, India Pale Ale, Szűretlen Búza, Bohém Barna, Fekete Meggy, Búza-Málna, Holba, Cerna Hora, Permon, Litovel, Gallica Premium Pils, Gallica Gloria meggyes búza, La Trappe Isid&Or, Szent András, Lehmannó, Hübris, Peach Please, Bright Lies, Agrár X, Stróman, vagy a Green Speedo söröket.

sorhetvege

A szentendrei sörhétvége három napján, két helyszínen, a Teddy Beachen és a Kacsakő Bisztróban nyolcvanféle sört kóstolhatnak meg az érdeklődők

Fotó: Sör7vége

A jó hangulat érdekében két színpadon szólnak majd folyamatosan a jobbnál jobb zenék, valamint a kiváló sörkorcsolyákról is gondoskodnak a szervezők. A sörök minőségéhez illően hamburgerek, csevapok, kolbászok sülnek majd a grillen. A Kacsakő Bisztróban pénteken a Beggars Late, szombaton DJ Lois Victor és a Frozen Steak zenél, vasárnap pedig DJ Spacecowboy és a CandyMen Duo. A Teddy Beachen Andrewboy és Patonai, illetve Balogh Sofi szolgáltatja majd a zenét a sörözéshez.

Nem csak a sörkedvelőket várják azonban a szervezők, hiszen a jól megszokott limonádékat, szörpöket és egyéb választékot ugyanúgy megtalálják a vendégek a két helyszínen, ahogyan eddig is.