Nyárzáró görkoris diszkóval tuningolják fel Budapestet

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 25. 09:48

Budapesten egyre többen fedezik fel újra a görkorcsolyázás élményét. Azonban még mindig kevés az olyan tér és utca, ahol felhőtlenül lehet róni a köröket, pedig az erre való igényt mi sem igazolja jobban, mint az, hogy a Budapest Tuningra a 84 közül három pályázat is érkezett a témában.

Az ingyenes Budapest Roller Discót három hazai görkoris közösség valósítja meg a Budapest Tuning pályázat keretén belül; a szervezők célja, hogy akár teljesen kezdők is becsatlakozhassanak a programba, melyet korcsolyabérléssel és egy alapozó workshoppal is támogatnak – adta hírül a Budapest Brand nZrt.

DJ Suhaid és HuskyJoe 17 órától egészen 22 óráig pörgetik majd a lemezeket, gondoskodva az autentikus kerékalávalóról. 20:30-kor Skatedance bemutatót tartanak a budapesti kétsoros görkoris kultúra képviselői – tőlük is lehet majd lépéseket ellesni.

Az este további különlegessége lesz a szomszédos MOM Kulturális Központ homlokzatára és a Gesztenyés-kert lombjaira vetített fényfestés.

Szabadtéri görkoris diszkót rendeznek augusztus utolsó szombatján a Sirály sétányon

Fotó: Kunyó Hajnalka

Aki szereti a jó zenét, a mozgást és a jó arcokat, annak mindenképp ott a helye augusztus utolsó szombatján a szabadtéri Budapest Roller Discóban!