Nem rendeznek Pápán nyílt napot 2017-ben

Forrás: airshowinfo.hu

 2017. június 03. 10:39

A korábbi információkkal ellentétben az előző években nagy sikernek örvendő, emberek tízezreinek érdeklődését kiváltó nyílt nap a Pápa Bázisrepülőtéren sajnos a 2017-es évben nem kerül megrendezésre.

Legutóbb a 2014-es évben került megrendezésre a pápai bázis nyílt napja, amelyen akkor majd tízezer érdeklődő vett részt. A bázison azóta nem adódott lehetőség a rendezvény megismétlésére az ott történő fejlesztési munkálatok miatt - írta az airshowinfo.hu.


A Magyar Honvédség Pápa Bázisrepülőtér munkatársainak tájékoztatása szerint a bázison zajló beruházási munkálatok és tervezett gyakorlatok olyan mértékben lekötik az állományt, hogy jelenleg nincs lehetőség az érdeklődők számára színvonalas és biztonságos programot biztosítani.

Az idei évben több nemzetközi hadgyakorlatot is szerveznek az országban és azon belül is a pápai bázison, amely az előző évek során egy igen fontos NATO bázissá vált, amely a térség egyik legfejlettebb támaszpontjává vált és válik folyamatosan a fejlesztések által - olvasható az airshowinfo.hu oldalon.