Nyíregyháza bemutatkozása Nagyváradon

Forrás: turizmus.com

 2018. július 03. 11:15

Június 18–24. között rendezték meg a 6. Szent László Napokat a romániai Bihar megye székhelyén.

A rendezvényen Nyíregyháza város a vásárosnaményi Tourinform-irodával és a baktalórántházi Fenyves Szálloda és Konferencia Központtal közösen Szabolcs-Szatmár-Bereg megye turisztikai kínálatát népszerűsítette.

A rendezvényt a meglehetősen változó időjárás ellenére is nagy érdeklődés övezte, hiszen Nyíregyháza és a Nyírség turisztikai attrakcióiról, csomagajánlatairól szóló kiadványok szinte mind elfogytak. A figyelemfelkeltő stand vonzotta az érdeklődőket, de különösen a gyerekeket: a „Helló Nyíregyháza” fotófal, valamint a Nyíregyházi Állatpark fehértigris-bábuja mellett a legnagyobb népszerűségnek a LEGO-játszóház örvendett.

Nagy népszerűségnek örvendett a Nyíregyházi Állatpark fehértigris- bábuja

Fotó: Nyíregyházi TDM

A Nyíregyházi TDM és a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. munkatársai először vettek részt a nagyváradi rendezvényen.  A sikeres bemutatkozás eredményeképpen remélik, hogy még több turista érkezik majd városukba és tovább nőnek a román vendég- és vendégéjszakaszámok a kereskedelmi szálláshelyeken – tájékoztatta szerkesztőségünket Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.