Nyíregyháza volt a díszvendég Tusnádfürdőn

 2014. július 29. 18:46

Nyíregyháza, mint a Magyar Turizmus Zrt. kiemelt turisztikai partnere díszvendégként mutatta be sokszínű turisztikai kínálatát Tusnádfürdőn, a jubileumi 25. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban.

A rendezvény során Magyarország turisztikai kínálata hagyományosan külön sátorban kapott bemutatkozási lehetőséget 2014. július 24-27. között.

 

A látogatók nemcsak a konkrét csomagajánlatokból, hanem látványos attrakciókból és hungarikumokból is ízelítő kaptak.  Megkóstolhatták 3 táj 3 varázslatos eredetvédett pálinkáját, valamint a gyógyító erejű sóstói vizet. A játékos kedvű látogatók számára nyereményjáték került meghirdetésre, melynek fődíja 4 személyre szóló wellness pihenés volt az Aquarius Élmény- és Parkfürdő, valamint a Hotel Fürdőház*** fürdőszolgáltatásainak igénybevételével. Népszerű volt a Helló Nyíregyháza! fotófal előtti fényképezkedés is. A nyíregyházi programokat a turizmusnak nagy jelentőséget tulajdonító Dr. Kovács Ferenc polgármester, a TDM csapat és a Nyírség Turizmusáért Egyesület elnöke, Mogyorós Judit ajánlotta az érdeklődőknek.

A Magyar Turizmus Zrt. sátrát felkereső vendégek közül sokakat személyes élmény is fűzött Nyíregyházához, többen látták már az Állatparkot, fürdőztek az élményfürdőben, volt aki rendszeresen az egyik helyi rádió adását hallgatja az interneten,vagy akinek Nyíregyházán kérték meg a kezét, így valamikor biztosan visszatér majd a városba. Reméljük, sokan követik példáját és tovább nő a vendégéjszakák száma a városban – tájékoztatott Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője, TDM menedzser.