Nyíregyházi tanulmányúton járt a visegrádi TDM

Forrás: turizmus.com

 2014. december 11. 16:11

A visegrádi TDM munkatársai és választmányi tagjai, kiegészülve a település polgármesterével és az önkormányzat pénzügyi bizottságának elnökével december 9-én Nyíregyházára látogatott szakmai tapasztalatszerzés céljából.

A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. színvonalas szakmai programot állított össze, melynek keretében a szakemberek megismerkedhettek az Aquarius Élmény- és Parkfürdő jelenlegi fejlesztéseivel, valamint a Nyíregyházi Állatpark legújabb attrakcióival.

 

A program keretében a Nyíregyházi TDM vezetői ismertették a szervezet felépítését, munkájukat, valamint Nyíregyháza polgármestere, Dr. Kovács Ferenc arról tájékoztatta a visegrádi vendégeket, hogy miben rejlik a város utóbbi években tapasztalható dinamikus turisztikai fejlődése. A két település polgármestere kötetlen beszélgetés keretében osztotta meg egymással a turizmusról szerzett tapasztalatait.

A tanulmányút során lehetőség nyílt meglátogatni a nyíregyházi szervezet front office irodáját, valamint ízelítőt kapni a karácsonyi ünnepekre készülődő város hangulatából is.