Nyugdíjas Expo a Symában

Forrás: turizmus.com

 2014. december 03. 17:38

Immár hatodik alkalommal nyílik meg a Nyugdíjas Expo december 5–6-án Budapesten a SYMA Rendezvény- és Kongresszusi Központban a Feszt-House Kft. rendezésében.

A kifejezetten a szenior korosztálynak szóló kétnapos rendezvény egészségügyi szűréseket, életmódtanácsokat, utazásokat, karácsonyi ajándékvásárt és szórakoztató műsorokat kínál a látogatóknak. Megjelenik az első Nyugdíjas Expo Évkönyv, kísérőprogramként pedig karitatív céllal karcagi birkapörköltfőző Giunness-rekordotkísérlet is csatlakozik az Nyugdíjas Expóhoz.

A Nyugdíjas Expo mindeddig az ország egyetlen időskorúaknak szóló kiállítása és vására, amelyen az idén is több mint száz cég, szervezet, vállalkozó mutatja be termékeit, újdonságait a SYMA Csarnok mintegy 4000 ezer négyzetméteres területén. Az érdeklődők megismerkedhetnek számos olyan termékkel és szolgáltatással, amelyek  az egészségmegőrzést, az életminőség megtartását segítik. Az idén is ingyenesen várja a szűrőkamion a szűrésre jelentkezőket, széles körű szolgáltatásokkal mutatkoznak be az egészségügyi vállalkozások, tanácsadással egybekötve ajánlják és árusítják termékeiket a gyógyászati segédeszközöket forgalmazó cégek. Számos hazai szálloda és fürdő mutatja be ajánlatait, részt vesznek a gyógyüdülőhelyek, mindazok a turisztikai szolgáltatók, amelyek számára kiemelten fontos a szenior vendégkör.

Kedvezményes üdülési ajánlatok közül lehet válogatni a szabadidő, a téli pihenés, az év végi ünnepek tartalmas eltöltéséhez. Az idén először a fővárosi színházak is bemutatják a 2015-ös évadra szóló újdonságaikat. A kiállítás rendezői gondoltak a közelgő ünnepekre, karácsonyi ajándékvásárt is tartanak, ahol a nagyszülők egyúttal megvásárolhatják az család számára a karácsonyi ajándékokat is.

A Nyugdíjas Expo programját az idén is szórakoztató és kulturális programok, nyereményjátékok és a nyugdíjasszervezetek igényes műsorai színesítik.

Idén egy különleges esemény is gazdagítja a Nyugdíjas Expo programját: a SYMA Csarnok melletti parkoló területén felállított 450 négyzetméteres rendezvénysátorban hungarikumnak minősített recept alapján karcagi birkapörköltfőző Guinnessrekordkísérletet hajtanak végre.

A rekordkísérlet a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával valósul meg.

Info:  www.nyugdijasexpo.hu