Ó utcai titkok – festmények metamorfózisa

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 18. 21:14

Egy hajdani Ó utcai pincerendszer helyén kortárs művészeti kiállítóterek várják a látogatót. A Titok Galéria időszaki kiállításai mellett a fő attrakciót egyedülálló technikával készített festmények állandó kiállítása, s a köré szervezett show-elemek adják.

Kő Ferenc titokzatos és nem mindennapi festményeit különleges effektek segítségével, szinte interaktív módon ismerheti meg a látogató.

Az alkotások mellett kétféle leírást találunk (magyar és angol nyelven egyaránt), hiszen más festményt látunk magunk előtt nappali fényben, s mást UV-világítás alatt. Az átváltozó festmények témái szorosan összetartoznak, a festő egymással asszociatív kapcsolatban álló történeteket (legyen az történelem, tudomány vagy zene) helyez egymás alá a vászonra, de más-más technikával.

A szemünk láttára teljes átalakuláson áteső festményekben való elmélyedést mindegyik kép/képpár témájához illő, hatásos zene fokozza, ezzel teszi teljessé a kiállítás szemlélőjének élményét.

A budapesti Titok Galériában (Ó utca 12.) Kő Ferenc műveinek állandó kiállítása mellett folyamatosan nyílnak kortárs magyar és nemzetközi időszaki kiállítások is.

A galéria nyitva áll egyéni és csoportos látogatók előtt egyaránt, valamint alkalmas kisebb rendezvények (pl. exkluzív borkóstolók, sajtótájékoztatók, tréningek, stb.) lebonyolítására is.

További információ: Halász Ferenc, galériavezető - 06 70/395-6814; www.titokgaleria.hu