Óbuda az Utazáson

Forrás: turizmus.com

 2018. március 01. 19:07

Március 1-4. között az Óbudai Turisztikai Egyesület minden érdeklődőt szeretettel vár, hogy bepillantást nyújtson Óbuda változatos turisztikai kínálatába.

Korábban történt

Történelmi korok és korszakok találkozásának lehetnek szemtanúi a látogatók, akiket kulturális és sportrendezvények, interaktív élmények és gasztronómiai élvezetek várnak Óbudán.

Római kori emlékek, múzeumi negyed, Európa legsikeresebb zenei fesztiválja, túraútvonalak, biciklis reggelik, a vízi sportok kedvelőit hívogató Duna és romantikus esti sétára csábító partszakasz adják a kerület megunhatatlan változatosságát.

Az Utazás Kiállításon a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ standján (D pavilon 303A) az Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont kollégái, valamint az Óbudai Turisztikai Egyesület tagjai mutatják be a városrészt, ahol a műemlékek és innováció, épített és ter­mészeti szépségek harmóniája teremti meg Óbuda kivételes hangulatát! A standon a III. kerületbe költözött Csodák Palotája interaktív játékaival, óbudai kvízzel és óbudai nyereményekkel várják a látogatókat.