Ökotudatosság az Aquaworldben

Forrás: turizmus.com

 2018. március 28. 14:35

A Víz Világnapja és a Föld Órája akció kapcsán idén is rengeteg programmal várta az érdeklődőket az Aquaworld Resort Budapest.

Az Aquaworld Resort Budapest is csatlakozott a Víz Világnapja ésa Föld Órája önkéntes mozgalomhoz március 24 -25. között, mely keretében különleges ökohétvégével várta látogatóit. A programokkal a célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a természeti erőforrások védelmére.

Aki ezen a hétvégén ellátogatott Európa egyik legnagyobb fedett élményfürdő komplexumába, nem csupán színes  programok részesévé válhatott, de a WWF Magyarországgal karöltve  „kikapcsolódhatott" a hétköznapok forgatagából, és hozzájárulhatott a fenntartható élethez, a környezet megóvásához.


A vendégek együtt tehették le a Föld Órája esküt, családi vízibajnokságon vehettek részt és kézműves foglalkozáson, melyen újrahasznosított anyagokból készíthettek időjárás iránytűt vagy bolygómaketteket.

A vendégek a WWF által támogatott, környezettudatosan készült fogások közül választhattak. Március 24-én a hotel Duna éttermében halk zene és gyertyafény mellett fogyaszthatták el a vacsorájukat a szálloda lakói, ezzel is hozzájárulva a kezdeményezéshez.

A a fürdő további érdekes programjairól a www.aquaworldresort.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

(x)

Kapcsolódó cikkek