Október 31-ig meghosszabbították a Capa kiállítást

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 21. 12:09

Eddig több mint 15 ezer látogatója volt a Capa in Color kiállításnak, amelyet Európában először a Capa Központban nézhet meg a közönség. A nagy sikerre való tekintettel 2015. október 31-ig lesznek láthatóak Robert Capa színes fotográfiái.

A hosszabbításnak köszönhetően Robert Capa születésnapján, október 22-én is a világhírű magyar fotográfus színes képeivel várja az érdeklődőket a róla elnevezett fotográfiai intézményben, a Nagymező utcában.

A hazai és nemzetközi sajtóban is nagy visszhang kapott Capa in Color kiállítás mellett Robert Capa barátjának és szerkesztőjének, John G. Morrisnak a fotói is október 31-ig lesznek láthatóak a „Valahol Franciaországban – 1944 nyara" (Somewhere in France – The Summer of '44) című tárlaton, amely Normandiát ábrázolja 1944 nyarán, a D-napi partraszállást követően.

A kiállításokat október végéig tárlatvezetések és szakmai programok kísérik, amelyek időpontjáról a Capa Központ honlapjáról (www.capacenter.hu) és
facebook-oldaláról (facebook.com/capakozpont) tájékozódhat a közönség.

November 17-től három alkotó – Esterházy Marcell, Forgács Péter és Gerhes Gábor – legújabb egyéni kiállításai lesznek láthatóak, egy közös bemutató keretében, a Capa Központban.