Olcsóbb a nyaralás az új Velencei-tó kártyával

Forrás: turizmus.com

 2016. július 07. 13:18

Ingyenes strandolás, kedvezményes biciklibérlés, olcsóbb belépőjegyek – egyebek között ezeket nyújtja a néhány napja élesben is elstartolt Velencei-tó Turisztikai Kártya.

A kártyával ingyenes a belépés egy alkalommal több Velencei-tavi strandra, jelentős kedvezménnyel bérelhető kerékpár vagy horgászcsónak, több tókörnyéki kiállítóhelyre és szabadidős programra olcsóbban váltható belépőjegy, valamint Velencei-tavi ajándéktárgyak, kiadványok, sőt helyi borok is kedvezőbb áron vásárolhatók. A kártyapartnerek sorába csatlakozott városnéző programjaival a székesfehérvári Tourinform is, hogy a történelmi koronázó város felfedezésére invitáljon.

A kedvezménykártyához azok juthatnak hozzá, akik legalább egy éjszakát eltöltenek a rendszerhez csatlakozott szálláshelyek valamelyikén, ezután a bejelentkezéskor kapott plasztikot elegendő a card.velencei-to.hu oldalon regisztrálni.

A kártyarendszert üzemeltető Velencei-tó térségi TDM-szervezet a folyamatosan bővülő kedvezményes kínálatról és a kártyakiadó partnerekről a mobil eszközökön is jól olvasható honlapon, valamint a tókörnyéki Tourinform-irodák közreműködésével nyújt naprakész tájékoztatást.