Online tanítanak a helyes technikára a sárvári szakemberek

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 09. 13:25

Újabb Youtube csatornát indított el a Sárvár Tourist and TDM Nonprofit Kft., a weben keresztül mondják el a turistáknak a sárvári szakemberek, hogyan kell nordic walkingozni, vagy éppen hogyan ajánlott helyesen szaunázni.

A helyi szállodák szakértői rövid videókban mondják el, hogyan célszerű helyesen végezni ez egyes, Sárváron is kipróbálható szabadidős, illetve egészségmegőrző tevékenységeket. A csatornára rendszeresen kerülnek fel új videók.

 

A már feltöltött, segítő jellegű anyagok között pedig olyanok tekinthetők meg, mint például a Hogyan kell szaunázni?, Hogyan kell nordic walkingozni? vagy Hogyan kell böjtölni? című. A csatornával a TDM szervezetnek az a célja, hogy olyan praktikus információkkal segítse az érdeklődőket, amiket a nyaraláskor vagy akár otthon is hasznosíthatnak. A videókkal emellett azt is szeretnék érzékeltetni, hogy menyire változatosan és újabb élményekkel teli módon is eltölthető egy magyarországi wellness nyaralás.

A Youtube csatorna elindítását egyébként az indokolta, hogy az emberek sokkal inkább az interneten tájékozódnak arról, mit és hogyan kell helyesen végezni, mintsem - akár a szállodában, a nyaralás alatt - egy szakértőtől megkérdeznék azt. A TDM szervezet ehhez a trendhez igazodott, és a lépéssel ahhoz szeretne hozzájárulni, hogy az interneten tájékozódók hiteles információt kapjanak, és megfelelő tudás birtokában bátrabban válasszák a szálláshelyeken igénybevehető plusz szolgáltatásokat. Amikkel még élménygazdagabbá tehetik a kikapcsolódásra szánt időt.

A Hogyan kell...? névre keresztelt Youtube csatorna itt érhető el: