Online tréning utazási irodáknak Dubajról

Forrás: turizmus.com

 2017. május 08. 16:50

Az Arabian Travel Marketen mutatta be a Dubai Tourism új, kimondottan az utazási irodáknak tervezett innovatív online oktatási programját, a Dubai Expertet, amelyet a DCT (Dubai College of Tourism) és a KTM Advance, a távoktatás egyik specialistája segítségével fejlesztettek ki.

Az online felület egyszerűen kezelhető, könnyen emészthető módon ismerteti Dubai idegenforgalmi látványosságait. és úgy mutatja be az emirátust, ahogy egyre többen ismerik már - megfizethető, ideális nyaralóprogramot nyújtó családi desztinációként.

Az online tanfolyamot elvégző ügynökök nem csak dubaji ismereteiket bővítik, de különböző kedvezményekben is részesülnek - meghívást kapnak rendezvényekre, a tréning elvégzését „Dubai Expert” oklevéllel tanúsítják, és jogosulttá válnak a Dubai Expert logó használatára is.

Az online program először angol nyelven, egyszerre több, kulcsfontosságú piacon vezetik be, és a tervek szerint később más nyelveken (francia, orosz, német, olasz, indonéz, koreai, japán, lengyel, cseh és spanyol) is elérhető lesz.

A Dubaji Turisztikai Hivatal magyarországi képviseletének tervei között szerepel, hogy a program a magyar utazási irodák számára is elérhető legyen, még idén. A hosszú távú cél pedig egyfajta globális táblázat kialakítása, ahol minden felhasználó szerepel, és így akár versenyben is részt vehetnek - a legjobb helyezést a Dubajt legjobban ismerő és így a legmagasabb pontszámot elérő ügynök éri el.