Orex-study Törökországban

Forrás: turizmus.com

 2018. május 31. 10:38

A Török Riviéra szépségeihez kerülhettek közel az Orex Travel partnerei, akik május 19-e és 26-a között nyerhettek betekintést a tour operátor szállodai és élménykínálatába.

A 40 fős szakmai csoport a Törökország specialista Orex Travel tulajdonosa, az antalyai székhelyű Anex Group jóvoltából bejárhatta Antalya, Belek, Side és Alanya térségét. A 37 országban működő társaság chartere már május végén is maximális kihasználtsággal, telt házzal indult útnak. Ez is mutatja, hogy Törökország a legkedveltebb magyar célpontok közé tartozik.

A tavalyi év végén debütált tour operátor saját szállodákkal, tőkeerős, biztos háttérrel rendelkezik Törökországban. A valamivel több mint 2 órás repülőút végén a hazai iroda marketingért felelős munkatársa, Ruszkovszki Eszter és egy magyarul beszélő török idegenvezető várta az utazókat. Segítségükkel a szakmai csoport alaposan feltérképezhette a térség legkedveltebb városainak szállás lehetőségeit, a résztvevők az egyhetes túra során több mint 20 szállodát tekintettek meg.

A study résztvevői

Fotó: turizmus.com

Aki néhány év után tért ismét vissza a török tengerpartra, annak kellemes meglepetésekben lehetett része. Több szállodát felújítottak, változott a programok és a vendégek által igénybe vehető csomagok kínálata is, illetve még színesebb és exkluzívabb lett a szolgáltatások palettája. Az Orex ajánlataiban szereplő törökországi szállodák közül a Side-ben található 5 csillagos Sueno Hotels Beach Side-ben és felújított, tengerparti  Novum Gardenben, valamint a Side Breeze Hotelben is lesznek magyarul beszélő gyermek animátorok. Így az itt pihenők, vagy aktívan kikapcsolódók számára garantált, hogy gyermekeik sem unatkoznak majd, hiszen délelőtt kézműveskedhetnek, míg délután aktívabb programokkal, este pedig mini discóval szórakoztatják majd a kicsiket egészen 12 éves korig az Orex Kids Club keretein belül.

Az Orex szállodai kínálatában több különleges, 5 csillagos hotel is van. Az Anex Group zászlóshajójaként jegyzett, saját tulajdonú Selectum Luxury Resortban tartott workshopon a szakmai csoport betekintést nyerhetett az Orex Travel terveibe, illetve megtudhatta, hogy biztonsági tőkeemelést hajtanak végre 100 millió forintos árbevételig. Ez később 500 millió forintra emelkedik, így garantálva az utasok feltétlen biztonságát.