Óriási képeslapfal készül Miskolcon

Forrás: turizmus.com

 2016. január 28. 18:00

A miskolci turisztikai szervezet 2016-ban mindenkinek, aki a saját településéről szóló képeslapon megosztja miskolci élményeit és azt leadja, cserébe egy miskolci képeslapot ad ajándékba – a hozott képeslapokból pedig elkészül Magyarország legnagyobb élménygyűjtő képeslapfala.

A turisztikai szervezet most hétvégén, a Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang ideje alatt kezdi el gyűjteni az egyéni élményekkel teli képeslapokat, amelyeket egyébként a Tourinform-irodában vagy az Infopontokon lehet leadni.

A tervek szerint az ezekből összeálló különleges képeslapfalat júniusban állítják fel, de a képeslapok gyűjtése egész évben zajlik. Az ötletgazda azt szeretné, ha az év során minél többen kedvet kapnának arra, hogy megosszák másokkal, mi volt a legkedvesebb programjuk, éttermük, szállásuk Miskolcon, mi tetszett nekik a legjobban.

A képeslapfal év végére településeket és élményeket egyaránt összeköt majd. Településeket, hiszen a vendégek maguk is bemutathatják a saját lakhelyüket a hozott képeslapon, s élményeket, mivel minden képeslap a Miskolcon töltött napokról fog szólni – ezáltal a szervezők reményei szerint Magyarország legnagyobb „offline turisztikai közösségi médiacsatornája" születhet meg, amely évtizedekre vagy akár még hosszabb időre megőrzi majd a miskolci élményeket.