Orosházi Advent 2014

Forrás: turizmus.com

 2014. november 25. 17:35

Az orosházi Jövő Építők TDM szervezésében, több helyi szervezet közreműködésével az idei évben ismét megrendezésre kerül Orosházi Advent elnevezésű rendezvény.

Orosháza Főtér-rendezvénytéren a karácsonyt megelőző hetekben karácsonyi falu várja az ide látogatókat a forralt bor, kürtöskalács kellemes illatával, kirakodóvásárral, a hét minden napján. Lesz adventi-naptár, karácsonyi mesekönyv és életnagyságú betlehem.

A karácsonyi vásár mellett korcsolyapálya is épül, délelőttönként diákok, délutánonként pedig bárki ingyenesen használhatja. Az adventi vasárnapokon különleges műsorral készülnek a város közoktatási intézményei, ehhez pedig sztárfellépők előadásai párosulnak.

Hét éve, hogy hatalmas adventi koszorúja van a városnak, amely méltó helyszíne az ünnepvárásnak. A gyertyagyújtásokon ezúttal Orosháza gazdasági szereplői kapnak szót.

Idén jótékonysági kezdeményezést is útjára indítanak: a naptár 24 ablakát óvodás csoportok nyithatják ki, melyben az orosházi vállalkozók és cégek ajándékai találhatók.