Országpromóció az amerikai független utazási ügynökök vásárán

Forrás: turizmus.com

 2016. október 14. 19:07

Az MTÜ New York-i képviselete három alkiállítóval – Hotel Aria Budapest, Danubius Hotels és Prime Travel – együtt részt vett a független utazási ügynökök számára szervezett Travel Agent Forumon Miamiban.

Az október 3–5. között lezajlott vásár a legnagyobb olyan turisztikai rendezvény, amely a független utazási ügynökök számára biztosítja az üzletépítési lehetőséget ebben a koncentrált formában. Az európai országok közül Magyarországon kívül Németország, Írország és Olaszország szerepelt a kiállítók között – tájékoztatott külképviselet.

A vásáron a külképviselet kiállító társaival együtt több fórumon is promotálta Magyarországot, a standdal való megjelenés mellett szakmai kerekasztal-beszélgetéseken vett részt, valamint desztinációs prezentációt tartott.

A képviselet  az év hátralévő részére tervezett marketingaktivitásai közé tartozik a MICE és – minőségi utazásokat szervező partnerek meghívásával – a Magyar Turizmus Nap rendezvénye, aktív turizmus webinar, szakmai tanulmányút és az USTOA-n (United States Tour Operators Association) való megjelenés, illetve a Magyar Kongresszusi Irodával közösen értékesítési találkozók szervezése.

A képen a kiállítókkal együtt John Pontius (balról a második), a Travel Agent Forum értékesítési és marketingigazgatója látható