Összehangolt imázserősítő kampányt indítottak az ausztriai fürdők

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 17. 08:15

A szövetségi turisztikai minisztérium, az Österreich Werbung, az osztrák gazdasági kamara (WKO) összefogásával példanélküli egységes kampányoffenzívába kezdtek szeptember 15-től az ausztriai fürdők.

Az erős belföldi és dél-németországi médiaaktivitással kísért kampányt az Österreich Webung koordinálja, az akció célja az ausztriai fürdők, sokoldalúságának bemutatása és tudatosítása.

 

A fürdő sokak számára egyet jelent a relaxációs paradicsommal, mások élmény- és egyészségközpontnak, illetve az aktív családi szórakozás helyszíneként tekintenek rá.

Ausztriában az összesen 6500 munkavállalót foglalkoztató fürdők évente 350 gyakornokot képeznek ki, és közel 5000 vállalkozás tartozik beszállítóik körébe, így fontos gazdaságélénkítő szerepük is van – hangsúlyozta Elisabeth Köstinger turisztikai miniszter a kampányindító tájékoztatón.

Lisa Weddig, az Österreich Werbung vezérigazgatója elmondta: Ausztriában egyre nagyobb szerepet kapnak a fürdők a rövid a szabadságolások alkalmával is, így a közeljövőben az időjárás független szolgáltatások prezentálása kerül a fókuszba – számol be az akcióról az ÖW közleménye alapján blogján Kovács Balázs turisztikai szakértő.