Összművészeti fesztivált rendeznek a Kiscelli Múzeumban

Forrás: MTI

 2023. június 26. 11:39

Kiscelli Feszt néven rendez összművészeti fesztivált augusztus 24. és 26. között a Kiscelli Múzeum alatti lugasos, kerti részen a Kiscelli Oktatási és Kulturális Központ.

A háromnapos rendezvényen a pop-rock zenekarok mellett világzenei, elektro, jazz, fúziós és komoly zenei előadók is színpadra lépnek majd - áll a szervezők közleményében.

A fesztivál célja, hogy bemutassa a világ különböző tájegységeinek zenéit, kulturális örökségét és gasztronómiai kínálatát, valamint közelebb hozza a közönséghez a fiatal zenekarokat.

A színházi programok között a gyerekeket egyebek mellett bűvész és meseszínházi programokkal várják, az interaktív előadások közt pedig hangszerbemutatóval és workshoppal, valamint népzenei műsorokkal készülnek a szervezők.

Fiatal zenekarok mutatkoznak be a Kiscelli Múzeum új fesztiválján

Fotó: Facebook / Kiscelli Múzeum

A fesztiválon fellép mások mellett Pátkai Rozina, a Góbé zenekar, a Dirty Slippers, Szebényi Dani és Mike Gotthard, a The Mojo Blues Band, Hesz Ádám és zenekara és az Örkény Színház társulata is. A kuriózumok kedvelőit japán zenei koncert és Kárász Eszter Edith Piaf-sanzonestje várja.