Őszi Nyugdíjas Hétvége a Margitszigeten

Forrás: turizmus.com

 2019. november 05. 10:57

A Bringóvár hagyományosan minden évben megrendezi a Margitszigeten az Őszi Nyugdíjas Napokat, amelyen jelentős kedvezményekkel várja a szépkorúakat.

A Bringóhintó neve az elmúlt évtizedek során szinte egybeforrt a Margitszigettel. Nemcsak turisztikai vonzerejével, egyedi megoldásaival hívta fel magára mindig a figyelmet, de évről évre sokat tett a gyerekekért, országos hírű véradó napjaival pedig az egészségért és az időskorúakért.

Idén november 9-én és 10-én 9:00-tól 15:40-ig várják a szépkorúakat a Bringóvárnál (a 26-os busz „Szállodák” megállójánál).

Jó programnak ígérkezik a margitszigeti nyugdíjas hétvége

Fotó: Wikimedia Commons

Minden nyugdíjas vendég – unokáival, gyermekeivel, barátaival, szomszédaival – a fenti időpontban annyi százalék árengedményt kap kölcsönzéskor a Bringóhintó áraiból, ahány éves. A kellemes őszi bringózás után a Bringóhintó csapata további ajándékokkal kedveskedik: jelképes összegért (5-5 forintért) vásárolhatnak egy óriásperecet, egy üdítőt, egy jégkrémet.

A második nap végén (10-én, vasárnap 15.30 órakor) tartandó sorsoláson értékes ajándékcsomagok, belépőjegyek és egyéb meglepetések találnak gazdára. A fődíj kétnapos pihenés a visegrádi Silvanus Hotelben, félpanziós ellátással.

(X)