Ötcsillagos Bükfürdő

Forrás: turizmus.com

 2017. december 14. 11:37

Újabb elismerést tudhat magáénak a Büki Gyógyfürdő Zrt., a Magyar Fürdőszövetség ötcsillagos színvonalúnak minősítette a strandfürdőt.

A hazai fürdők számára 2014 óta érhető el a fürdők Nemzeti Tanúsító Védjegye. Az elismerés a vendégek számára fontos információ, mert segít a megfelelő fürdő kiválasztásában: garanciát nyújt a fürdőszolgáltatás minőségének színvonalára. A minősítés szempontrendszerét a Magyar Fürdőszövetség dolgozta ki, és a Nemzetgazdasági Minisztérium hagyta jóvá.

A minősítést végző független zsűri tagjai személyesen látogattak el a Büki Gyógyfürdőbe, ahol többek között vizsgálták a fürdő infrastruktúráját, megközelíthetőségét, emellett a munkatársak felkészültségét, a víz, valamint a szolgáltatások minőségét.

Az ötcsillagos élménycentrum

Fotó: turizmus.com

Az összetett szempontrendszer alapján a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum a strandfürdő kategóriában az elérhető legmagasabb, ötcsillagos minősítést ért el. A tanúsító védjegyet, melynek használata 5 évre szól, a fürdő munkatársai a Magyar Fürdőszövetség Mórahalmon rendezett jubileumi közgyűlésén vehették át.

Kapcsolódó cikkek

Pluszpénzt kap a Dagály

2017. december 14.