Ötnapos Halloween-őrület a Familyparkban

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 29. 18:10

Idén október 28. és november 1. között negyedik alkalommal rendezik meg Ausztria legnagyobb Halloween-eseménysorozatát. Ezúttal öt napon át tart az izgalmas rendezvény.

Rémesen csodás fényeffektusok és díszlet, valamint számtalan szellem – a látogatóknak garantáltan végigfut a hideg a hátán. Az idei esemény jelmondata: Szellemek & kísértetek, szívesen látják a saját jelmezbe öltözött vendégeket is.

2014-ben dördült el a startpisztoly, azóta az esemény évről évre nagyobb területet foglal el, illetve a látogatók száma is meredeken emelkedik. 2016-ban a Familyparkban ezen négy nap alatt 27 ezer, igazi hátborzongató élményekre vágyó vendég fordult meg.


Az idei esemény jelmondata – „Szellemek & kísértetek" – köré ismét különleges programok sokasága szerveződik. Szombattól keddig, naponta két alkalommal látható a gyerekeknek először megrendezett show-műsor, mely során az apróságok Filippóval, a park kabalafigurájával egy titokzatos utazáson vehetnek részt. Ehhez kapcsolódik a szellemek és varázslények díszszemléje, akiket a gyerekek az egész parkon át kísérhetnek.

A közkedvelt esti show ugyancsak szombattól keddig, egy teljesen új helyszínen kerül megrendezésre. A fellépők között találhatunk nemzetközi hírnévnek örvendő artistákat, mint például a Gerlings társulatot, akik a híres Monte Carlo-i Cirkuszfesztiválon díjat is kaptak.

Természetesen az esemény mottója az egész parkra rányomja bélyegét. Ebben az időszakban a „Kroko" vízi vasúton kívül minden látványosság látogatható.


A jelmezbe öltözött vendégeket szívesen látják. A félelmet keltő jelmezek (például latex maszkok) a gyermekek miatt kerülendők. Az intézmény fenntartja magának azt a jogot, hogy az ilyen jelmezes látogatókat nem engedik be.

Kapcsolódó cikkek