Pálffy Tamás Hévízen folytatja

Forrás: turizmus.com

 2020. április 02. 12:39

Április közepétől Pálffy Tamás vezeti a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.-t. A szakember a Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesülettől érkezik a Balatoni melletti fürdővárosba.

Pálffy Tamás


Az egészségturizmusban jól ismert szakember 2011 óta dolgozott menedzserként a Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesületnél.

Kiemelt figyelmet fordított a fürdőn kívüli szolgáltatások, programok és az ezekkel kapcsolatos infrastruktúra fejlesztésére. Véleménye szerint ugyanis a komplett „turisztikai élmény” átadása a cél, annak érdekében, hogy a turista a desztináció legfontosabb reklámhordozójává váljon. A komplex gondolkodásnak köszönhetően az elmúlt 10 év alatt mintegy 200 ezerrel nőtt a vendégéjszakák száma Bükfürdőn.

Pállfy Tamás tevékenységét számos szakmai díjjal jutalmazták; az év TDM-menedzsere volt 2014 -ben, illetve elnyerte a Vas megye Turizmusáért Díjat 2019-ben.

Hévíz turizmusának szervezése példaértékű volt számára az elmúlt években, ezt a magas minőségű munkát kívánja folytatni a szervezet új ügyvezetőjeként – tájékoztatta szerkesztőségünket a szakember.

Feladata lesz többek között a társaság stratégiai, szakmai, üzleti és marketingterveinek előkészítése, és ezek végrehajtása az általa irányított munkaszervezet segítségével.

Fontosnak tartja hévízi megbízatása során is a turisztikai szolgáltatások és élményszerzési lehetőségek innovációját, továbbá a marketingeszközök célcsoport-specifikus alkalmazását.

A fürdőváros mindig is ismert volt a turisztikai szereplők közötti kiemelkedő együttműködési hajlandóságról, amely régiós, országos és nemzetközi partnerekre is kiterjedt. Pálffy Tamás szakmai hivatástudatának alapja szintén a kooperáció erősítése, ezért – mint fogalmazott – nagy örömmel és motiváltsággal válik részesévé Hévíz csapatának.

Elérhetőségei:
palffy.tamas@hevizmarketing.hu

Tel.: 06-30-491-1220