Pályázati felhívás Budapestinfo Point közterületi turisztikai információs pultok üzemeltetésére

Forrás: turizmus.com

 2017. október 12. 19:00

A Budapest Főváros Önkormányzatával fennálló Közszolgáltatási szerződése alapján, a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központnak (BFTK Nonprofit Kft.), mint a Főváros hivatalos turisztikai szervezetének egyik alapvető és kötelező feladata a Budapestre érkező turisták ellátása teljeskörű, hiteles és megbízható turisztikai információval.

Ennek érdekében a BFTK Nonprofit Kft. Budapest jelentős turistaforgalommal rendelkező helyszínein saját Budapestinfo Point irodákat tart fenn, ezen kívül közterületi információs pultoknál segíti a turisták tájékozódását, programválasztását illetve végzi a hivatalos városkártya, a Budapest Card termékcsalád népszerűsítését és értékesítését.


Ezen közterületi Budapestinfo Point információs pultok száma – a piac igénye szerint – évről évre nő, ezért a BFTK Nonprofit Kft. az információs tevékenység ellátását részben külső turisztikai szolgáltató partner(ek) bevonásával végzi, fenntartva a teljes körű szakmai felügyeletet.

A BFTK Nonprofit Kft. a szakmailag és üzletileg megbízható Partnert/Partnereket jelen Pályázati kiírásra beküldött pályázataik alapján választja ki. A pályázati kiírás differenciált bérleti díj megfizetését és Budapest Card értékesítési kötelezettséget ír elő. Ezen túlmenően szakmai koncepció benyújtását várja el.

Kérjük, hogy a Pályázati kiírást figyelmesen olvassák el, és amennyiben rendelkeznek a megfelelő feltételekkel, várjuk pályázataikat a hivatalos turisztikai információs és értékesítési feladatok megvalósításához.

Benyújtási határidő: 2017. október 19. 15.00 óra a BFTK hivatalos helyiségében (a kiírás szerint).

A BFTK Budapestinfo Point üzemeltetési pályázati kiírás letölthető itt.

 

Tisztelettel,

Bán Teodóra

ügyvezető igazgató

BFTK Nonprofit Kft.